Els petits hem començat a tope!

Hola famílies! Ja hem passat la primera setmana de casal i hem fet moltes coses.

El primer dia ens vam dividir en dos grups per poder realitzar les activitats de manera més còmoda i ho vam fer amb una activitat de buscar els nostres noms amb uns animals i ens vam dividir segons si eren animals de terra o de mar. Ho vam fer a la primera! Som molt espavilats i espavilades, ja sabeu. Després, vam poder conèixer els nous companys i les noves companyes gràcies a uns jocs ben divertits: el “Jenga gegant amb preguntes” i el de “Pelar la ceba”. Per acabar el dia vam dibuixar uns capgrossos de nosaltres mateixos per fer els nostres penjadors.

El segon dia vam fer una ruta turística en el nostre tren particular per diferents indrets de Catalunya que tenim al casal. Vam passar per la casa Batlló de Barcelona, una masia típica de l’interior i una casa de pescadors. Així que, tant de turisme, vam decidir crear uns trens ben macos per poder començar cada dia pujant-hi per fer cada viatge. I també ens va arribar un farcell amb una carta d’un tal Quim i tot de material per fer uns fanalets de Sant Jaume típics de Lleida. Quin noi més simpàtic.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Ui, que no se’ns oblidi d’una de les activitats que més ens agrada i ens refresca: la mànega!!!

 

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

El dimecres va tocar piscina i ens ho vam passar d’allò més bé. A la tornada vam crear les nostres estacions de tren per poder valorar el viatge del dia.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Dijous vam conèixer a la Laura, una reportera que parla en anglès i que ens va explicar que està investigant uns robatoris d’una fàbrica de fanalets… No serien els mateixos que vam fer, oi? A més, vam posar-nos a dissenyar les nostres banderes de grup. Ui, que ens despistem. Sabeu com ens diem? “Patates fregides” i “Mandonguilles”. Sembla que quan vam votar els noms de grup teníem una miqueta de gana.

Divendres vam anar d’excursió al Caixafòrum de Barcelona per fer d’investigadors de formes geomètriques i vam descobrir la notícia dels robatoris en un retall de diari. Cada vegada és més sospitós. Haurem de fer-li algunes preguntes al tal Quim.

 

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Ja veieu que anem a tope! Us anirem informant de tot el que va passant. Fins la propera!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s