Compartir és viure!!!

Des que hem començat el Casal de l’escola Joan Maragall a banda de recórrer Catalunya de la mà de personatges misteriosos, divertits, amb enginy i somiadors estem descobrint que compartir és viure!! Tots els nens i nenes del casal gaudeixen de la companyonia dels membres del seu grup i de la màgia de compartir noves experiències tots plegats!! Dia a dia aprenen els uns dels altres i es fan a una mica més grans… Aquí us deixem un recull d’imatges dels espais conjunts dels grups! Fins aviat😜😜

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s