Els gegants ens fem més grans!

Com esteu famílies? Els gegants ens ho hem passat pipa! Aquesta setmana hem tingut noves incorporacions, les quals han estat rebudes amb els braços oberts!

El dilluns, en Mik – que en veritat es diu Kim, perquè el seu nom real es llegeix al revés- ens va deixar una misteriosa informació a la pissarra de la nostra aula amb un mapa. Els gegants i les gegantes vam anar fins al Pou d’en Felix a la cerca de les pistes que ens havia deixat en Kim, per superar les pistes vam haver de fer uns jocs súper xulos amb els quals ens ho vam passar genial!

 

12

Dimarts vam fer uns dracs de Gaudí! De fet, uns dracs més xulos que els de Gaudí! Els dracs els vam fer amb plastilina verda pel cos, plastilina de colors i purpurina per decorar-ho!

A més a més, com sempre ens vam refrescar amb la mànega.

34

Dimecres, amb l’ajuda del Fabián – l’expert en llengua anglesa- vam descobrir jocs típics anglesos i li vam ensenyar jocs típics de la nostra terra, Catalunya. I a més a més, vam inventar una nova manera de saludar-nos!!

Dijous vam anar a la piscina amb tot el Casal. Els gegants i les gegantes ens vam refrescar jugant entre nosaltres i vam aprofitar el bon dia que feia per anar a jugar al parc. A més a més, quan vam tornar al Casal vam explicar un conte per relaxar-nos i aprendre noves històries.

67

L’últim dia de la setmana, divendres, vam anar a Granja Aventura Park!!! Els monitors de la Granja ens van ajudar a donar menjar als conillets, als cavalls i a les cabretes. Una altra activitat que hem fet amb els monitors de la Granja ha sigut uns jocs d’aigua i hem jugat amb les pistoles d’aigua!

Després de dinar hem fet un circuit per uns troncs i després hem anat a fer un circuit d’aventures amb tirolina inclosa!

 

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

La setmana que ve més però no millor, perquè és impossible ;)!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s