ANEM AL CASTELL DE MONJUÏC!

Com cada setmana de casal, hi ha un dia que marxem d’excursió! En aquest cas, el grup de mitjans, juntament amb el grup de grans vam anar a visitar el Castell de Montjuïc. Per anar-hi, vam tenir l’oportunitat d’agafar el telefèric, fet que va ser molt emocionant per a molts nens i nenes, ja que mai hi havien anat. Un cop al Castell, vam esmorzar tots plegats I seguidament vam iniciar una ruta per tot el castell I en grups, observant tot el que ens envoltava! Va ser una experiència que va servir, també, per conèixer aspectes dels nostres avantpassats.

IMG_1952

IMG_1572

IMG_1573.JPG

IMG_1564.JPG

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s