ACROSPORT I JOCS ESPORTIUS AL PARC

Dimecres passat vem marxar al marc a realitzar jocs esportius i acrosport tot el grup de mitjans! Durant una bona estona els nens i nenes van fer tot tipus de figures en parelles, trios i inclús tot el grup! El que resulta evident és que va ser una activitat que va permetre que els infants juguessin de forma conjunta i que compartissin riures i bons moments! També vam aprofitar per esmorzar tots plegats i agafar forçes per a la gimcana d’aigua que van preparar el grup de petits a l’escola Joan Maragall hores després. 

IMG_1904.JPG

IMG_1889.JPG

IMG_1906.JPG

IMG_1895.JPG

IMG_1920

IMG_1921.JPG

IMG_1891.JPG

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s