Les viatgeres i viatgers som uns grans cuiners!

El passat dimarts tot el grup de mitjans es van convertir en grans cuiners realitzant una recepta típica de Catalunya! Cadascun d’ells va realitzar el seu propi vaset amb l’ajuda d’ingredients típics com ara: fuet, formatge, tomàquets, pa...tot al seu gust! Els infants van gaudir molt realitzant l’activitat, ja que posteriorment també van poder menjar-se la seva pròpia elaboració! Per a dur a terme la tasca, els nens I nenes es van distribuir en 3 grups a la cuina de l’escola i amb l’ajuda de les monitores van anar preparant els seus propis vasos. I...cal dir… Que poca ajuda van necessitar perquè són uns grans cuiners! A més d’això, van ajudar-se entre ells i cuinar com els grans professionals!
També, mentre el grup de nens i nenes es trobaven a la cuina realitzant els seus propis vasets, la resta d’infants estaven realitzant jocs cooperatius i de cohesió entre ells amb l’acompanyament de la resta de monitores!

Un dia ben gratificant per a tots!

IMG_1483.JPG

IMG_1457.JPG

IMG_1466.JPG

IMG_1467.JPG

IMG_1480.JPG

IMG_1483.JPG

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s