MENUTS A TARRAGONA!

La setmana passada els botiguers i les monedes ens hem traslladat fins a Tarragona per tal de trobar en Patufet. Ens va donar dues consignes: que estava a un lloc amb platja i on hi havia un amfiteatre romà. Hem descobert que allà s’hi feien lluites i espectacles i és per això que el misteri d’en Patufet ens ha portat a fer escuts i banderes com si fóssim lluitadors, a treballar les emocions en anglès per tal de conèixer una mica com feien les representacions i finalment hem acabat en unes olimpíades on hi ha participat tot el casal i ens ho hem passat d’allò més bé!
El divendres, a l’excursió de les Mines Prehistòriques de Gavà, en Patufet ens va deixar una pista i es que vem trobar el seu dineret!! Però ell com sempre, tan petit, es va espantar perquè hi havia molta gent i va tornar a marxar i a perdre’s i ara no sabem on para. Estem a l’espera de notícies seves i de la seva mare.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s