Coneixem una miqueta més Barcelona (GRANS)

Aquesta setmana passada ha estat una de les més divertides des que va començar el casal.

Continuant amb la intenció de demostrar la cultura catalana a través de les seves províncies, aquesta setmana hem treballat la província de Barcelona, la seva arquitectura enfocada en Gaudí i també hem reviscut els Jocs Olímpics de Barcelona 92 considerats uns dels millors Jocs de la història de les Olimpíades.

Dilluns i dimarts:

Com ja sabem, l’arquitectura més representativa de Barcelona és la de l’arquitecte Antoni Gaudí i Cornet, hem construït una reproducció a gran escala de la casa Batlló, un gran repte que va esdevenir en molta col·laboració de tots els nens i nenes i una gran participació i concentració a l’hora que diversió.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Dijous:

Ja arribant al final de la setmana el dijous vam reproduir les Olimpíades Folch i Torres per tal d’apropar-nos a aquella olimpíada de Barcelona 92, la diversió de tots els nens i nenes va ser molt alta i tots van comentar que bé s’ho havien passat!

Divendres:

Finalment per acabar la setmana, i ja que Barcelona té molta costa i tradició de platja,  vam fer una excursió a la platja de Gavà, va ser un dia molt complet i divertir i tots/es ho vam gaudir molt.

 

 

Ja tenim Tarragona, Lleida i Barcelona algú té una idea del que pot venir a continuació?Segur que el periodista de The Guardian està ansiós de conèixer encara més coses de la nostra cultura.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s