A la recerca del Lladre de Llibres

Hola pares, mares, avis, àvies, tutors legals, cosins, cosines, tiets, tietes, germans, germanes,… dels CAPITANS i les CAPITANES! Us volem explicar com ha anat aquesta segona setmana perquè ha sigut molt moguda! Vam començar el mes al Casal d’una manera molt estranya perquè el dilluns la classe estava tancada… Al costat de la porta hi havia una petita caixa amb un cadenat i una nota!

baixa

A partir d’aquesta nota que estava en Morse, vam haver d’anar a “l’infern on pots veure el cel” i uns emojis ens van fer trobar una altra pista al bany! Aquesta ens va fer donar voltes per l’escola comptant les passes, arribar al sorral i extraure una tassa, una cullera, un ganivet i un plat, i ja per acabar, al menjador vam trobar l’última pista! Tan bon punt la vam tenir, la porta vam obrir!

Dimarts, va ser el dia dels QRs! Durant TOT el matí el lladre de llibres ens va fer donar voltes per Esplugues a la recerca d’uns QR amb pistes, però, tot i que vam ser molt ràpids no va ser suficient… A l’arribar ens vam trobar un llibre cremat i un missatge que deia “No heu arribat a temps, més sort la pròxima vegada…” ENS VAM QUEDAR MOLT TRISTOS! 😦

El dia de piscina, ens ho vam passar súper bé, jugant i gaudint amb les companyes i els companys; però… encara que al parc també ens vam divertir, vam tenir un problema: Estàvem massa cansats! Ens vam relaxar una mica, vam mirar curts d’animació i vam acabar ballant i cantant!

Dijous, vam trobar un taulell amb molts jocs a sobre de l’escriptori i quatre fotos a la pissarra, molt estrany tot plegat! Després de fer els jocs i resoldre les pistes: tenim la FOTO del LLADRE DE LLIBRES!

Finalment, la setmana l’hem tancat a l’Observatori Astronòmic de Sabadell. A la visita hem après un munt de coses, sobre els estels, els planetes, les galàxies… i hem pogut mirar el Sol per un telescopi enorme! Després d’esmorzar hem anat al parc, que alguns dels Capitans i les Capitanes diuen que és el millor en el qual hi han estat mai.

Esperem que tingueu bon cap de setmana i vingueu amb les piles carregades pel pròxim dilluns ❤

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s