L’Agatha i els óssos

Hola a tothom!
Aquesta segona setmana ha sigut realment molt divertida i entretinguda.
Dilluns quan vam arribar al casal hi van arribar nens i nenes nous amb moooooltes ganes de gaudir amb tots nosaltres. Després de jugar al patí i esmorzar va arribar l’Agatha, que viu a la Tribu dels Llibres. No parlava i no enteníem res… sabeu què? És muda i ens costava entendre què ens volia dir. Sort que vam poder saber que a l’Agatha li apassiona llegir, així com la natura. És per aquest motiu  que ens va portar el conte, “Anem a caçar un ós”.
Després de llegir el conte vam anar al pati a fer neu, això si amb el banyador per fer després jocs d’aigua i mànega. Quin dilluns més divertit!
El dimarts vam jugar a Mataconills fins l’hora del pati, ens agrada molt córrer i anar contra els monitors quan juguem plegats, quin riure! Després del patí ens vam trobar una carta de l’Agatha a la classe, ens proposava fer una gimcana de signes. Les proves eren aprendre amb signes a dir algunes paraules, llegir els llavis dels companys i 2 jocs de mímica (animals i pel·lícules). Hem gaudit moltíssim!
El dimecres va tocar piscina, i ens vam fer fotos sota l’aigua, què divertit! Després hem estat a la sala de psicomotricitat que té aire condicionat, que bé, després de la piscina i els monitors/es ens tenien preparat la pel·lícula “Germà Ós”. Uau!! Aquesta setmana tot té a veure amb aquest animal.
Dijous hem fet un super mural d’escenes del conte “Anem a caçar un ós”, amb colors. Ja veureu que bé han quedat!
I l’últim dia de la setmana sabeu què toca? EXCURSIÓ! Primer hem jugat al pati de l’escola i hem esmorzat per no haver de portar la motxilla. Després hem anat caminant fins la Biblioteca Pare Miquel d’Esplugues. Allà hem entrar a una sala on estava l’Ós Mandrós un contacontes que ens ha explicat 3 super contes. Què bé que ho fa!! És increïble!
Després hem anat a una sala a mirar contes, però ens agraden tant que hem demanat als monitors/es que ens llegeixin alguns i després a explorar lliurement. Ha estat un dia molt divertit. I una segona setmana molt maca! Fins la setmana que ve famílies!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s