Un Llibre…i quin llibre!

Hola famílies!

Torno a ser jo, la Flora, i aquesta setmana tinc moltes, moltíssimes coses per explicar-vos! I és que teniu uns fills i filles molt eixerits que m’estan ajudant molt a trobar el possible responsable de la desaparició dels meus estimats llibres! Aquesta setmana hem trobat unes petjades sospitoses i ja estem cavil·lant qui pot ser el lladre. Uns creuen que és un ós, uns altres creuen que un gat… Jo crec que cada cop estem més a prop de descobrir-ho!

417MSL-7FEL._SX258_BO1,204,203,200_.jpg

 

Per agrair la seva col·laboració, aquesta setmana els vaig prestar tres dels meus llibres preferits per a que els poguessin llegir entre tots i totes. Primer, van llegir “Un llibre”, que és molt màgic i cada cop que el tocaven succeïen coses al·lucinants amb els punts de colors! Després els hi vaig preparar unes activitats per a que poguessin experimentar ells mateixos amb els colors: pintura, aigua, paper… van fer uns murals ben bonics per decorar la classe!

41dyJgNkdrL._SX258_BO1,204,203,200_El dia següent els hi vaig portar el llibre “Sóc un artista”, i els nens i nenes del casal es van convertir en autèntics artistes dibuixant i pintant els seus propis autoretrats.

Per últim, i el que més els hi va agradar, va ser “Anem a caçar un ós”, amb el qual van fer un recorregut per caçar un ós on passaven per un riu, un bosc, una tempesta de gel… i al final, van haver de córrer perquè l’ós gairebé els atrapa! Quin ensurt!anem-a-cacar-un-os-4

Però la nostra aventura d’aquesta setmana com a “Tribu dels llibres” no acaba aquí. Divendres vaig convidar els nens i nenes a anar a veure el meu amic, l’Òs Mandrós, que ens va explicar uns contes súper divertits a la biblioteca Pare Miquel d’Esplugues. S’ho van passar d’allò més bé!

I tot això sumat als jocs d’aigua i a la piscina, que han gaudit meravellosament!

Ja estic planejant més coses per la setmana vinent…

Fins aviat, famílies!

Flora

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s