Japó és amb nosaltres

Hola famílies, com esteu? Esperem que tan bé com les Capitanes i els Capitans! Ja som a la recta final del Casal 🙂

Aquesta tercera setmana ha sigut molt interessant perquè ens ha acompanyat una noia que es diu «Hanami», aquesta noia va venir el dilluns al Casal explicant-nos que li encantava Japó i que era amiga de l’Amy Katherine, ens vàrem quedar súper sorpresos. L’Hanami ens va dir que també li estaven desapareixent llibres igual que a l’Amy K, sobretot “Mangues”, i encara no sabem per què ho fa.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Hanami ens ha ensenyat moltes coses sobre la cultura japonesa i els llibres que llegeixen, el primer que vam aprendre va ser a escriure el nostre nom amb els “kanjis” japonesos.

El dimarts, vam estar investigant sobre què sabíem sobre els japonesos, el que més ens va cridar l’atenció va ser el sushi, i vam fer un sushi de plastilina que va quedar súper vistós! Mireu les fotos i valoreu vosaltres mateixos, quina passada han fet aquests nens i aquestes nenes!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.


El dimecres, com cada setmana, vam anar a la piscina – aquesta setmana hem ajudat menuts pel camí i ens ha agradat moltíssim-, vam estar jugant a l’aigua. Jugàvem i ens refrescàvem, una combinació meravellosa! Per esmorzar ens vam dirigir al parc on després de menjar vam jugar una estona amb els companys/es del Casal, de totes les edats 🙂 En arribar a l’escola vam poder veure vídeos de sèries japoneses, que també tenen llibres sobre elles.


Dijous, dijous, ai dijous! Vam fer l’activitat més dolça del Casal!!! El monitor i les monitores vam decidir donar una sorpresa a aquests nens que fan que sigui una aventura inoblidable perquè gaudeixen molt i s’ho passen bomba! Vàrem fer sushi de llaminadures, ens va quedar deliciós, esperem que us hagin guardat alguna peça perquè ho poguéssiu provar.


L’últim dia de la setmana, el divendres, vam anar al Castell de Gelida. És un lloc molt gran amb una quantitat d’activitats inimaginables! La Júlia, la monitora del Castell, ens va portar a fer una activitat a dalt de tot que era un Setge. Ens vam organitzar en dos equips, Folchi vs. Lola, i per desgràcia (per l’altre Casal) vam guanyar, potser hi vam fer alguna irregularitat… Després vam fer unes baralles per parelles amb espasses toves, són les úniques baralles que hi volem al Casal.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.


Ha sigut una setmana molt divertida i emocionant, us esperem amb molta energia el dilluns!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s