El diari de la Tribu dels Llibres

Estimat diari,

elefant

Avui dilluns ha sigut un dia de novetats al casal. Quan ens preparàvem per fer una activitat a la sala de psicomotricitat, ha aparegut un home anomenat William, que ens ha dit que aquella era la seva sala de lectura. Ens ha deixat utilitzar-la, però a canvi li havíem de deixar la sala l’endemà al matí per poder llegir. Estava molt agraït i per això ens ha deixat el seu llibre preferit, “L’elefant encadenat”. La història explica la vida d’un elefant de circ encadenat que, al no poder escapar quan era petit, de gran ja ni ho intentava. Era una situació una mica trista, per sort, un dia va tornar a intentar-ho i va aconseguir la seva llibertat.

Al acabar la lectura, hem fet uns malabars amb arròs i globus per poder ser malabaristes de circ!

Estimat diari,

Avui dimarts, després de començar el dia amb uns jocs ben divertits, hem rebut una carta del William que ens animava a seguir amb la temàtica del circ fent un circuit d’equilibris que ens havia preparat. Gràcies al nostre entusiasme ens hem convertit en grans equilibristes!

 

Estimat diari,

Avui hem anat a la piscina a refrescar-nos com cada dimecres. Tot i que el dia ha començat bastant núvol, ha acabat sortint el sol i ens hem pogut banyar sense cap problema!

Estimat diari,

Aquest dijous ha sigut un dia màgic. Després dels jocs del matí, hem anat amb la Natàlia de “Oh, contes!“, una contacontes extraordinària que ens ha explicat una llarga història utilitzant tot un seguit de contes increïbles. Un cop hem acabat, ens ha animat a crear un petit llibre pop-up molt xulo!

Estimat diari,

Aquest divendres hem anat al circ! Hem fet un taller de malabars, acrobàcies i equilibris! Per sort ja veníem preparats al llarg de tota la setmana. Així que els hem superat amb èxit! Després d’un petit descans ben merescut, hem vist un espectacle protagonitzat per tres pallassos amb el qual hem gaudit i rigut moltíssim!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s