L’animal misteriós

Hola famílies!!! Sóc la Flora, un cop més vinc a explicar-vos tot allò que els vostres infants han fet al llarg de tota la setmana!!! Només puc dir-vos que estic ben segura que s’ho han passat d’allò més bé!

Per començar dilluns els vaig anar a fer una visita. On vam estar parlant de les pistes que els he anat donant cada setmana i preguntant-los si ja tenien algun candidat. Els infants es van mostrar molt entregats i encuriosits. Estan treballant de valent per trobar l’animal que em treu els llibres de la meva biblioteca, però encara els hi falta una mica més!! Com ho estan fent super bé, els vaig deixar un llibre perquè el poguessin gaudir tots junts. Aquest va ser en “Patufot”, és un conte que canvia la versió del conegut “Patufet”. Després de llegir-ho els infants van pensar el llibre que més els hi agradava i van fer les seves noves versions. Aquí us deixo algunes fotos!

Dimarts van estar molt més treballadors/es per trobar més pistes i esbrinar el culpable de les meves desaparicions dels llibres. Ho van fer gaudint d’un conte que els hi vaig deixar dintre del llibre màgic, de títol “La talpeta que volia saber qui li havia fet allò al cap” van conèixer molts animals a través dels seus excrements, i sí cada cop estan més segurs/es que el culpable és…. Encara no ho podem dir!!!

Després d’escoltar el conte van fer el seu propi animal amb plastilina i l’excrement del seu animal preferit. Van ser molt i molt creatius! I sabeu què famílies? Van anar a veure l’exhibició de llançament de coets dels seus companys i companyes més grans i després van pintar el seus propis coets!!

Dimecres havien de descansar de la investigació i ho van fer gaudint d’un dia de piscina amb tota la resta de companys de casal i després racons de joc a l’escola!!!IMG_20180709_123413_1802

Dijous els vostres infants van estar jugant al pati fent jocs d’exterior i després els hi vaig deixar dintre del llibre màgic un llibre molt i molt dolç. Sabeu quin és??? “Hansel i Gretel” van estar molt atents i participatius a la història. Tant que, fins i tot després d’acabar-lo de llegir, van construir la seva caseta de llaminadures, pa i melmelada entre molts altres ingredients!!!! Mireu mireu aquí teniu fotos de tota la realització!!! Ah i se m’oblidava també van tenir remullada amb la ludoteca d’aigua!!!!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

I per acabar la setmana per fer més intrigant encara la recerca de l’animal misteriós els vaig convidar a la granja escola “Can Pidelasserra”. Des del moment que van baixar de l’autocar estaven bocabadats amb tots els animals que hi havia! Doncs això no va ser tot. Les monitores de la granja ens havien preparat diferents tallers perquè poguéssim gaudir molt millor de tot l’espai. Primerament van haver de buscar llibres perduts a l’hort on van aprendre molts noms de verdures i fruites. Durant aquest primer taller també van tenir l’oportunitat de donar menjar als cavalls i als ocellets. Un segon taller va ser fer una volta amb la burra Pepa els infants van pujar al carro i s’ho van passar genial! I per últim van tenir l’oportunitat de gaudir de molt a prop animals com en George i la Pepa Pig dos porquets molt eixerits, cabretes, ovelles, gallines i galls i conills! Mireu mireu que guapos i guapes van estar durant tota l’excursió!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s