Segona setmana dels Menuts!

Aquesta segona setmana de casal, la temàtica ha estat sobre llibres d’ aventures. Hem fet un munt d’ activitats.

Hem estat rebent cartes de l’ Hèctor per així poder ajudar-lo a trobar els seus contes desapareguts.  Hem gaudit moltíssim, tant buscant el llibre com fent activitats relacionades.

Dilluns vam ajudar a l’Hèctor a trobar el llibre de “Sóc un Artista” i gràcies a aquest vam poder decorar la classe amb els nostres dits i noms.

 

Dimarts ens vàrem trobar el llibre “Un Llibre” i degut al descobriment, vam poder fer uns punts de llibre, els quals vam decorar al nostre gust. Aquests punts de llibre ens ajudaran, no només a llegir, sinó a passar llista d’una manera més ràpida i senzilla.

 

Dimecres, l’ Hèctor ens va demanar ajuda per a trobar el llibre de “ Anem a caçar un ós” amb el qual, un cop després de llegir-ho, vam fer una petita gimcana que consistia en repetir una sèrie de situacions donades al llibre trobat, com ara:

Passar amb els ulls tapats per: un camí d’ herba, un camí d’ aigua, un camí de fang, un camí de gel, una petita tempesta, i acabant per una cova.

 

Dijous és el dia de piscina, i l’aprofitem per gaudir i per jugar.

 

Divendres era el dia d’ excursió; vam anar a visitar a un conta contes  “L’ ós mandrós”. Aquest, ens va explicar i ens va fer gaudir d’ històries a la Biblioteca Municipal d’ Esplugues. Després vàrem anar una estona al parc, on vam jugar i, on l’ Héctor ens va deixar amagat un altre llibre “El Patufet”. Com a agraïment per ajudar-li durant aquesta setmana, i per la bona feina realitzada, a més ens va deixar unes monedes de xocolata.

Finalment l’ Hèctor ens va escriure una carta on ens comunicava que la nostra companya Teresa, havia de marxar per a ajudar-li a visitar a la resta de nens del món.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s