Segona setmana dels mitjans!

Com aneu, famílies? Tot bé? Nosaltres ja hem passat la segona setmana de casal i us explicarem el que hem fet.
Dilluns per fi ens van deixar la sala per tenir un espai per a nosaltres… però vam arribar i estava tancada amb un cadenat de números i una nota en Morse. Aquesta nota ens feia buscar un mapa, el mapa a buscar en un racó del pati… després de quatre o cinc proves, vam aconseguir desxifrar el codi i vam poder entrar. I a dintre ens esperava una sorpresa encara més gran: un codi QR que ens enviava al carrer! Un noi aficionat a les novel·les de detectius i de misteri ens demanava trobar un llibre abans que el grup “Antillibres” el trobés.
Dimarts vam aventurar-nos a buscar les pistes pels carrers, places i parcs d’Esplugues. Ens vam trobar amb les nostres companyes i companys del casal Folch i Torres i vam col·laborar per trobar el llibre. Però qual el vam trobar… ESTAVA CREMAT!!! No ho vam aconseguir…
Dimecres vam fer uns cartells dibuixant com ens imaginàvem els sospitosos i vam entrenar el nostre enginy tot desxifrant alguns enigmes.
Dijous, com cada setmana, dia de piscina.
Divendres vam anar d’excursió a l’Observatori Astronòmic de Sabadell. Vam poder aprendre diverses coses sobre el Sistema Solar i vam observar el Sol amb un telescopi especial. I després vam gaudir d’una bona estona en el parc. Un dia ben entretingut.
Esperem que la setmana vinent puguem descobrir alguna cosa més d’aquests “Antillibres”.
Fins aviat!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s