Segona setmana dels Petits!

Aquesta segona setmana del casal, els ”Futbolcocos” i els ”The Eye of the Tiger” hem gaudit molt! Per començar bé la setmana ens va venir a veure l’Agatha que ens va explicar un conte i vam aprendre el llenguatge dels signes. També vam fer dos murals representant diferents elements de la natura com rius i boscos per on havia de passar el protagonista de la història de l’Agatha. A més, vam passar un matí molt refrescant a la piscina i un dia a la Biblioteca municipal d’Esplugues on ens van explicar contes i vam poder llegir els nostres llibres preferits amb els nostres nous amics i amigues.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s