Tercera setmana dels petits!

Hola famílies!

Durant la tercera setmana als petits ens han passat un munt de coses! El dilluns, després de jugar i refrescar-nos a la piscina, vam llegir la carta que havíem trobat flotant a la platja. La carta ens l’enviava la SSusy i ens deia que estava molt contenta amb el nostre esforç per superar les proves proposades pel llibre de La Daniela vol ser pirata. També ens comunicava que, com que havíem superat les proves de la setmana anterior, ens esperava una sorpresa.

Efectivament, la SSusy mai diu mentides i la sorpresa va ser la visita del seu amic SuperFènix que a més ens va donar els dos complements pirates que hem aconseguit per la Daniela: el mocador i el pedaç per l’ull!

IMG_20180710_115146 (1).jpg

A més, aquesta setmana ens hem esforçat de valent perquè hem aconseguit superar tres proves més. A la primera prova, la de “Rapidesa”, vam haver de superar diversos relleus a contrarellotge. La segona prova, la del “Silenci”, vam fer una sessió de relaxació i massatges que ens va deixar descansadíssims. A l’última prova, la de “No tinc por”, vam parlar de les nostres pors i vam fer un amulet per protegir-nos. Ho estem fent tan bé que el llibre de la Daniela cada dia té més pàgines!

rapidesa.jpg

silenci.jpg

monstre por.jpg

amulet.jpg

El dimecres els Octopus i els Sharks també vam participar a la gimcana d’aigua que van preparar els nostres companys i companyes de mitjans i grans. Va ser molt divertit passar pels diferents jocs i remullar-nos tots junts!

Per acabar, aquesta setmana hem anat d’excursió al Caixafòrum a veure l’espectacle “That’s a musical!”. Ens ho vam passar molt bé escoltant cançons i històries de diferents espectacles musicals!

IMG_20180712_124906.jpg

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s