4rta setmana dels Guardians

Bones famílies!!

Ja anem per la cuarta setmana del casal, sen’s estan pasant les setmanes volaaant…!!

Aquesta setmana la vam começar de diferent manera que les demés ja que dilluns ens va ploure i no vam poder anar a la piscina, però no us penseu que no vam fer res…Vam fer un taller de contes i disfresses que ens va encomanar en Pritu i també vam veure el vídeo de “les princeses també es tiren pets”.

Dimarts ens va visitar l’Sky i ens va portar noticies de tot allò que havíem de fer, vam anar al parc del ánecs en busca d’un tresor, vam seguir un mapa que ens va fer arribar en Pritu i el vam segur fins on marcaba el tresor i a que no sabeu que vam trobar?Dues peces de l’arc de sant martí i unes pedres preciosees…

Dimecres vam anar a la piscina i al sortir ens vam venir directament cap al casal, esque en teníem 3 aniversaris i els habíem de festejar-los, els hi vam cantar l’aniversari feliç i vam menjar pastisoos…mmm

EL dijous la nostra companya Gloria els hi va explicar el conte de “A very hungry Catepillar” i després vam participar en “la gimcana de les dones” ens la van preparar les dones d’Omnia de l’Esplai i ens ho vam passar super bé realitzant les proves 😊

I per últim divendres, ens vam anar d’excursió a les basses de sant oleguer, per anar fins allà vam agafar un autocar, al arribar allà ens vam parar a esmorçar i després vam entrar cap a la piscina, allà ens ho vam passar pipa jugant dins de l’aigua amb les monitores, tirant-nos pels tobogans…En definitiva vam gaudir molt de la piscina, després vam anar a menjar a la zona de pícnic, un cop vam acabar de menjar vam tenir una estona de temps lliure i ja vam agafar l’autocar de volta cap el casal… 😊

Estem en contacte famílieeesss!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s