4rta setmana dels/les TOAS

La 4a setmana va començar amb una pluja que ens va impedir anar a la piscina. No obstant això, ens vam quedar al Casal i vam aprofitar per veure una mica de magia, i quan el temps va canviar, vam poder fer jocs tots plegats i vam començar a treballar en les nostres idees per la festa final!!

El Dimarts va venir la Aviadora Sky, una membre més de la tribu dels llibres del mon del Corall, i ens va felicitar per la feina feta. Va donar-nos molts ánims per continuar i ens va donar una carta amb instruccions per seguir formant la nostra tribu!

El Dimecres vam anar a la piscina! Ja que Dilluns no havia pogut ser, vam aconseguir poder venir Dimecres! Ens ho vam passar d’allo més bé, com sempre!

Dijous van venir a fer-nos una gimcana chulísima un grup de dones del projecte Omnia de l’esplai. Ens van preparar proves molt refrescants i al acabar cadascuna d’elles entre tots vam aconseguir crear el mur de dones importants i que han fet aportacions en ciència, política, art, accions socials, esport… Vam conèixer la seva història, de la Frida Kahlo, Coco Chanel, Edurne Pasaban etc…

Divendres va arribar el gran día, el que feia temps esperavem, va arribar el moment d’anar a Illa Fantasia. Va ser un dia increíble, ens ho vam passar excel•lentment bé, i vam poder tirar-nos per tots els tobogans. Els Toas som totes molt intrepides!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s