Primera setmana menuts Gras i Soler!

Estimats passatgers del vol de menuts,

El capità de l’avió informa:

Ja hem passat la primera setmana de casal i tot el grup de menuts estem encantats amb l’aventura de fer la volta al món per tal d’ajudar al nostre nou amic Steve Mcnugget. El primer dia encara no sabíem res d’aquesta aventura i vam centrar tota la nostra energia en conèixer els nou amics del casal. El segon dia sí que vam trobar una maleta sospitosa que vam investigar molt ràpidament i allà vam descobrir que el casal tractava del món i un personatge s’havia perdut per ell, així que tots vam decidir trobar-lo. Cada dia hem estat fent jocs típics del continent Europeu, ja que el nostre estimat Steve Mcnugget ens va explicar que estava per aquest continent. També ens encanta mullar-nos al pati, ja que fa molta calor. El dia de piscina va ser genial, tots érem peixets a l’aigua. Divendres va ser la bomba perquè tot els Mcnuggets, que és com es diu el nostre grup de menuts, vam visitar el CRAM. Allà vam conèixer l’Ulisses i també el vam ajudar en la seva aventura. Junt amb l’Ulisses vam conèixer moltes tortugues marines i amb la monitora del centre vam aprendre moltes coses noves dels animals marins.

Espereu noves notícies de la setmana vinent.

165804F3-71CC-4FDA-8AE0-8D3234080F5FIMG-0298IMG-0329IMG-0332IMG-0334IMG-0343

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s