Canadencs d’adopció (grans)

El científic anònim segueix proporcionant-nos informació sobre l’evolució del desastre global que amenaça la Terra, i ens ha agraït tot l’esforç que estem fent per recollir els trets culturals de diversos països al llarg del continent Americà.
Els Mamarraxus volíem parar especial atenció a Canadà i Mèxic, un perquè no en sabíem gaire i l’altre perquè ens fascinava la mitologia asteca.
Vam començar la setmana amb el traspàs de poders de l’Emperador Mamarraxu I a l’Emperador Mamarraxu II. No sé vosaltres, però creiem que potser els noms no els escauen gaire ja que han estat escollits per votació. Potser haurem de buscar el nom d’una llegenda asteca que s’hi avingui.
(Video https://we.tl/t-cSF20NOwp5 )
Tot seguit, un video sobre Canadà i una bola del món segellada amb candau ens esperaven a la sala. Aquesta amagava una brúixola i unes orientacions que ens van dur fins…
(Fotos cerca https://we.tl/t-iqkfzR5fTe )
Una gorra de Toronto i la possibilitat de jugar un dels esports més populars del Canadà: l’Hoquei!
El dia següent no vam baixar el ritme, perquè ens vam endinsar en un camí espiritual per trobar el nostre animal totèmic. També vam comprobar com d’habilidosos n’eren els Inuit per construir tot tipus de cases amb els recursos dels que disposaven.
(fotos totem https://we.tl/t-5B2o3WgJUP )
El dimecres ens vam prendre un descans ven merescut a la piscina.
(aigua https://we.tl/t-6VmelAJ54J )
Però el dijous ens vam tirar les olles i les cassoles pel cap amb un MasterChef d’alta volada. Vam recórrer el poti poti cultural-gastronòmic que representa la societat canadenca amb ingredients vinguts de tots els països imaginables. Quin nivell famílies! I si no ens creieu aquí teniu el nom d’alguns dels plats:
Primers plats
La pepinada
Puré de la felicitat

Segons plats
Gofres suats amb acompanyament d’amanida fresca
Peste negra

Postres
La primavera
Festa dolça

El jurat va suar per poder tastar… ejem volíem dir triar els guanyadors/es de les diverses categories. Però finalment aquí podeu veure’n els  resultats.
(cuina https://we.tl/t-pTN8vBg36f )

La setmana se’ns va fer molt curta així com l’estona que vam gaudir totes plegades a la platja de Castelldefels. Amb el nostre campament base, les nostres guerres d’aigua i els moments de sobretaula després de dinar.
(platja https://we.tl/t-qweqvMhjU9 )
No podem esperar a veure què ens portarà la setmana vinent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s