Segona setmana de petits

Benvingudes famílies!!!!!! Ja hem acabat la segona setmana de casal i ens ho hem passat molt bé!!! Teniu ganes de saber que hem fet durant la setmana????? 

 

Doncs bé, comencem!!! 

 

Primer de tot us hem de dir que estem molt contents perquè tenim companys nous al casal. Aleshores, dilluns al matí vam aprofitar per fer jocs per poder conèixer-nos tots. Vam jugar al pistoler, a mata-conills i molts més!!!!! Després del pati la nostra exploradora, Jane Fox, ens va deixar una carta perquè esbrinéssim el continent on viatjaríem aquesta setmana. Entre tots vam descobrir que aniríem a Europa el nostre continent. A més, juntament amb la carta ens va deixar un missatge en un idioma que no era el nostre, estava en viking, i amb l’ajuda d’un abecedari vam anar cercant lletres fins que vam endevinar el que ens volia dir la Jane. En aquest missatge ens va dir que havíem de preparar-nos els passaports per poder començar el nostre llarg viatge. Doncs així va ser, ràpidament tots vam anar molt entusiasmats a fer el nostre passaport i posar el segell del continent on vam estar la setmana passada. 

 

Dimarts  abans d’esmorzar vam fer jocs al pati perquè ens encanta jugar abans de viatjar. Quan vam acabar d’esmorzar la Jane ens havia deixat una altra carta a la bústia. Ens informava que ens havia deixat uns ingredients al menjador per fer un menjar típic del país on aniríem. Voleu saber quin és? Us direm algunes pistes… En aquell país el menjar típic és la pasta, els gelats estan boníssims i se m’oblidava aquest país té forma de bota… Segur que ja sabeu quin és, veritat???? Doncs siiiiiii, hem estat a Itàlia. La nostra exploradora ens va deixar tot el que necessitàvem per poder fer pizzes, ens van sortir delicioses. Un cop vam acabar les pizzes com feia tanta calor vam anar a remullar-nos una mica amb la mànega. 

 

Dimecres vam estar a la piscina i ens encanta!!! A la piscina juguem, ens refresquem i com la setmana passada ens hem fet fotos sota l’aigua. Després quan vam sortir de la  piscina i ja arribats al casal vam mirar la pel·lícula del Rey León. 

 

Al dia següent, dijous,  quan vam arribar al casal abans d’esmorzar vam fer una miqueta de jocs. Després vam anar a mirar la bústia per si la Jane ens havia deixat alguna carta. Doncs sí, allà teníem un missatge que ens estava esperant!!!!! L’exploradora ens donava pistes per saber a quin país viatjaríem. Voleu pistes un altre cop?? Avera si aquest cop també esbrineu a quin país vam estar. Molt bé, comencem!!!! En aquest país hi ha unes platges precioses, i tenim un iogurt que el seu nom s’assembla molt al nom del país. Que teniu alguna idea???? A què és fàcil???? Hem estat a Grècia!!!!!!! La Jane va deixar preparades unes olimpíades per fer-les al pati de l’escola. Primer de tot vam fer proves com, per exemple, cursa de sacs, passar l’anella en rotllana sense que caigués a terra i moltes més!!! Seguidament vam fer proves d’aigua, havíem de passar-nos un globus ple d’aigua sense que caigués a terra, vam fer relleus per omplir galledes d’aigua avera qui guanyava i per acabar vam remullar-nos amb la mànega.

 

Divendres, quin dia tan especial, vam marxar d’excursió!!!!! Vam estar a un parc preciós, es diu parc Francesc Macià a Malgrat de Mar. Vam anar en autocar, i durant el viatge ens ho vam passar molt bé  amb els nostres companys i companyes parlant i cantant. L’estada al parc va ser molt divertida. Vam veure tots els racons del parc. Primerament vam anar a la part de les tirolines i tots vam pujar. Seguidament vam anar als gronxadors i tobogans. Després vam estar a la part on hi havia una caseta de xocolata gegant, unes gomes d’esborrar, uns llapis, unes magdalenes tots molt grans!!!!! Ens va entrar unes ganes de tastar aquelles magdalenes i croissants!!!! Per descansar una mica, vam fer una pausa i vam menjar tots plegats, però quan vam acabar de dinar vam continuar jugant!!! I sabeu que va passar quan ja marxàvem? La Jane va estar molt enfeinada i no va poder deixar-nos cap carta, però va enviar un whatsapp-àudio a les monitores. Ens deia que a l’escola ens deixava el segell d’Europa per poder-lo posar en el nostre passaport. També ens va dir que esperava que ens ho haguéssim passat bé al parc i ens desitjava un bon cap de setmana.

 

Ha sigut una setmana molt divertida, hem après moltes coses dels països on hem estat!!!!! La setmana vinent continuarem explicant-vos les nostres aventures. 

 

 

 

Atentament, 

 

 

El grup de Vueling’s.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s