3r setmana de Petits

Benvolgudes  famílies  a una setmana més!!  En aquesta tercera setmana ens ha tocat viatjar a un altre dels 6 continents, sabeu quin? Continueu amb nosaltres i coneixereu tots els racons que han descobert els vostres fillxs en aquest continent.

Doncs bé, durant aquest dies hem estat viatjant pel continent Americà!!

El dilluns vam començar plens d’energia i ganes després del cap de setmana de descans. Com és habitual per a que tothom es desperti, vam començar amb el joc preferit dels Vuelings: el mata conills. Encara que si fos per ellxs jugarien tota l’estona, va haver-hi una sorpresa inesperada. Voleu saber qui ens va visitar? La James Fox!! Les expressions dels petits van ser un poema, alguns estaven amb les boques súper obertes de la sorpresa, uns altres estaven cridant el seu nom de l’emoció; i fins i tot , van haver-hi alguns que van plorar (totalment comprensible, tenint en compte que la James va aparèixer amb una túnica negre fins als peus i amb la cara tapada per la caputxa).  Després de la seva visita, on ens va explicar una mica el seu viatge per Amèrica ens va explicar que hi havia una feina a fer. Teníem la missió de crear la nostra pròpia Estàtua de la Llibertat amb plastilina. Va ser una estona genial, on tothom ens ajudàvem a donar forma a la nostra estàtua. A més de posar el segell del nostre anterior continent, Europa!

Després de la visita de la James Fox, el dimarts estàvem molt juganers. Per aquest motiu vam estar jugant a tots els jocs jugats i per jugar. Com ja podeu imaginar, un d’ells va ser el mata conills; però això no acaba aquí! També vam jugar al mocador, a la bomba, a mímica, etc. Sobretot ens recordem molt del joc de mímica, ja que els companyxs havien d’endevinar quina pel·lícula estàvem realitzant amb els moviments dels nostre cos.

El dimecres, un dia més de piscina! Els Vuelings una  cosa tenen clara, i es que el moment de remullada els hi encanta. És un moment on a més de divertir-se, també aprenen a millorar les seves habilitats aquàtiques; i per què no, també es relaxen. De tornada de la piscina, vam parar a un dels parcs a prop del poliesportiu  per menjar els nostres esmorzars i jugar una estoneta més; per si no han tingut suficient amb el moment aigua. Ara si! Després de l’aventura aquàtica i de tobogans, és hora de relaxar-se i gaudir d’una pel·lícula. Como que aquesta setmana estàvem viatjant per Amèrica vam escollir la pel·lícula de Disney, COCO; contextualitzada a Mèxic, territori Centre Americà.

El dijous al matí vam començar amb els jocs de pati habituals per tal de retornar les energies que s’han anat perdent amb tant de joc durant la setmana. Aquest ritme va durar fins després del pati, on vam decidir acabar de veure la pel·lícula que no ens va donar temps a acabar. De sobte, van picar a la porta informant-nos que hi havia uns llançaments de coets reciclats al pati dels grans. Va ser impressionant!! Van volar fins passat l’edifici, imaginat! Retornant a classe, després d’aquest viatge espacial; per fí vam acabar COCO ( molt recomanable). Per acabar vam ballar una mica, per tal de despertar el nostre cos per anar a casa i estar preparats per la sortida del següent dia. A més, vam aprofitar aquell moment per acomiadar-nos d’un dels companys de Vueling , ja que s’anava a un dels altres continents que ens queda per visitar, Àfrica!  

Per fí era divendres!! I com cada divendres, una nova sortida ens esperava. Aquest va ser el Cosmocaixa. L’autocar va anar genial,  cap ni un es van marejar. A l’arribada vam començar baixant la baixada en espiral que envolta el gran arbre. Allà a baix ens esperava una exposició de miralls. Eren miralls de totes les formes i mides!! I és que, el que reflecteixen  els miralls és una cosa bonica o lletja? Després d’això ens vam transportar a l’Amazona, on vam veure una anaconda, tortugues terrestres, ocells, etc. La visita estava acostant-se al seu fí… Per deixar-nos un bon sabor de boca, vam acabar amb un taller de miralls; on vam aprendre a diferents formes que existeixen de jugar amb un mirall. Al arribar a l’escola, ens vam acomiadar de dues companyes més que deixaven el vol, encara que el viatge continua per nosaltres.

Quin serà el pròxim continent que ens espera? Ho veurem el proper dilluns, però primer de tot necessitem recarregar les nostres piles per a començar la setmana amb els motors encesos.

Salutacions,

Vueling

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s