3r setmana de Mitjans

Ja som aquí de nou famílies de mitjans! 

Dilluns la Pepa Colomer va contactar amb nosaltres i vam estar xatejant amb ella!

Li vam preguntar moltes coses i vam descobrir que en aquesta ocasió es trobava a Amèrica. Així que la Pepa, per esbrinar si tenim bons coneixements sobre aquest continent, ens va enviar un Kahoot molt divertit. 

 

L’endemà ens vam dur una sorpresa quan de sobte la porta de l’aula estava bloquejada. Algú no volia que entréssim! Així que els detectius Pikachus es van posar mans a l’obra per tal de resoldre aquest problema. Entre tots vam trobar unes peces que eren part d’un puzle. 

A cada peça hi havia informació sobre Amèrica i la seva natura, i problemes que hi podem trobar. Un cop fet el puzle i amb l’ajuda d’una polsera que tenia les inicials SBS (possible culpable?) que hi havia al pati, vam aconseguir entrar a l’aula, però no hi vam trobar a ningú!

 

Dimecres feia moltíssima calor… sort que tocava piscina!

 

Dijous vam veure un vídeo sobre la contaminació que hi ha als oceans i com afecta als animals! Els Pikachus van donar idees genials de com podríem millorar aquesta situació! Després vam veure un espectacle genial de coets d’aigua!

 

Al següent dia, divendres, visita al CosmoCaixa! Per començar vam fer una activitat molt entretinguda sobre el nostre sistema solar

i poc després ens van explicar les constel·lacions amb un projector. Una meravella! A continuació vam fer la desitjada i entretinguda visita pel museu.

Una setmana molt complerta sens dubte. Fins a la setmana que ve! 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s