4a setmana Grans

Aquesta setmana els mamarratxus han visitat un nou continent, Africà. La Senyora X els hi ha demanat si podien trobar tota  la cultura possible d’aquest continent, per tant, per poder profunditzar més i poder fomentar la cohesió de grup, hem fet tres grups diferents en el que hem treballat la cultura Egípcia, la cultura Musulmana i la cultura tribal del Congo. Per fer-ho més dinàmic, vam decidir fer-lo una mica competitiu així que cada taller que faríem seria una prova avaluada per els altres grups del casal. El dilluns vam començar amb la primera prova que consistia en crear els nostres signes de representació de les nostres cultures, on amb molt de treball i molta calor vam aconseguir fer uns murals molt bonics que representen d’on provenen les diferents cultures. Com va portar molt de temps, el jutges (Mitjans) van tenir que avaluar las obres d’art el dia següent.

 

El dimarts vam seguir amb el concurs, la prova del dimarts consistia en fer els edificis típics de les cultures que vam escollir. Els materials que els vam donar van ser pals de fusta i plastilina i el més important: el objectiu. El equip de la cultura Musulmana li va tocar fer una mesquita, el equip de la cultura Egípcia va tenir que fer la piràmide de Keops i el equip de la cultura tribal del Congo van tenir que fer una cabana tribal. Aquesta prova, tenia un Handicap, que cada 2 minuts hauria de canviar el constructor però no sols això, qui construïa tenia que guiar-se per els seus companys, que serien els seus ulls. Després de crear unes gran obres mestres, vam seguir pintant els morals per poder fer les votacions. El guanyador de la primera prova va ser la tribu del Congo.

 

Dimecreees! Dia de descans i de relax amb la piscina, una mica de tranquil·litat mai va malament! I menys amb aquesta calor!

El dijous vam tenir una sorpresa… LA SENYORA X ENS VA TENDRA UNA TRAMPA! Ens van tancar en el seu laboratori! Necessitàvem una combinació que mitjançant diferents puzles podríem trobar la combinació i algun premi més… Però gracies el nostre enginy vam aconseguir sortir ràpidament! I amb el premi extra! Després d’això i per deixar Africà enllestida, vam fer una cançó tribal per el grup de menuts, que els hi va agradar moltíssim!

WhatsApp Image 2019-07-20 at 12.26.41

Per últim l’excursió de divendres vam anar cap a la falda de Montserrat, a un petit poble que es diu Collbató. Aquí ens vam ajuntar amb els grups del Gras i soler on vam gaudir de dues activitats molt guays com son l’escalada i una cursa de orientació.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s