4a setmana Mitjans

Aquesta setmana, els i les Pikachus la vàrem començar dilluns reflexionant sobre els diferents estils de vida que les diferents famílies es poden permetre dur. Vàrem veure com algunes famílies poden tenir majors dificultats per arribar al final de mes, mentre que altres es poden permetre certs luxes. Aquesta reflexió ens va servir per adonar-nos de l’afortunats que som i com altres persones al món no disposen d’alguns dels privilegis o les facilitats de les quals disposen algunes altres.

 

Dimarts vam contactar amb la Pepa i ens va explicar que havia tingut un accident i no sabia on era. Per sort, ens va enviar algunes fotos d’alguns llocs per on havia passat i la vam poder ajudar a descobrir on es trobava. Resulta que aquesta setmana la Pepa es troba a Àfrica! Vam aprofitar per comentar-li que estàvem preocupats perquè l’SBS volia quedar-se amb la nostra classe i alguns terrenys per tal de poder edificar, així que vam preguntar a la Pepa que podíem fer. Per això, ella ens va ensenyar què eren les màscares africanes i vam començar a fer les nostres per poder mostrar-li a l’SBS les nostres emocions i la nostra disconformitat.

 

Dimecres, tot i no haver gaudit d’un sol espatarrant, ens ho vam passar pipa a la piscina.

Dijous, vam pintar les màscares i ens vam fer algunes fotos per enviar-li a l’SBS i convèncer-lo. La veritat, és que ens van quedar xulíssimes! Després, com no sabíem com contactar amb l’SBS, vam parlar de nou amb la Pepa, que li va fer arribar la nostra foto i ens va passar un vídeo on l’SBS ens contestava. Deia que la nostra foto l’havia fet pensar molt i que marxava cap al Tibet per reflexionar sobre tot el mal que havia estat fent fins ara. Sembla que hem aconseguit fer-lo canviar d’opinió i que deixarà de molestar!

78

Finalment, divendres vam poder descobrir Collbató en una cursa d’orientació en què, a més de descobrir el poble, vam aprendre a llegir un mapa i orientar-nos. Després, vam demostrar la nostra valentia i vam escalar. Les vistes a Montserrat eren impressionants!


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s