Cloenda del casal i comiat

Us deixem els enllaços perquè pogueu veure des de casa (i descarregar) els vídeos que es van mostrar a la festa de cloenda del casal. Simplement heu de clicar a l’enllaç i s’obrirà una nova finestra amb el vídeo. Si el descarregueu el podreu veure millor, fent servir el Windows Media Player (el que ve instalat amb el Windows). Per fer-ho cal que cliqueu al botó amb el símbol d’una fletxa:

Dibujo

MENUTS

https://drive.google.com/file/d/0B5ldleUwrdzpbmdfQkg2UGNWRkE/edit?usp=sharing

PETITS

https://drive.google.com/file/d/0B5ldleUwrdzpRGFJNVhoYVhRdTg/edit?usp=sharing

MITJANS

https://drive.google.com/file/d/0B5ldleUwrdzpeWFjWmZxSFJ1NU0/edit?usp=sharing

GRANS

https://drive.google.com/file/d/0B5ldleUwrdzpejhGUnJhbnlKZkk/edit?usp=sharing

Si teniu problemes per descarregar i/o visualitzar el vídeos podeu posar-vos en contacte amb nosaltres enviant un correu a espurnes@fundesplai.org o trucant al nostre telèfon, el 93 372 06 06, a partir de l’1 de setembre (durant l’agost l’esplai està tancat).

Per acabar, voldria agraïr la il·lusió i confiança de totes les persones implicades en el projecte del casal d’estiu 2014. Durant aquestes sis setmanes, hem rigut, hem fet amics, hem deixar volar la nostra imaginació… i sobretot, compartit moments que recordarem amb gran alegria. Gràcies a tots i totes, en especial als nens i nenes que han fet possible aquesta aventura.

Us desitgem unes bones vacances d’estiu!

Fins l’any vinent! 😉

IMG_0672

One thought on “Cloenda del casal i comiat”

  1. Guauuuu gràcies per penjar aquestes fotos i videos. Espectacular tota la feina feta, un luxe poder participar i gaudir d’aquests casals. La familia sencera (en especial els més petits) encants de la vostre feina !!!!! Bon estiu i fins la propera.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s