Chaplins vs. Superartistes

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Durant la primera setmana de Casal, els nens de P5 i primer es van conèixer a través de diferents dinàmiques i jocs com la estampació en un mural del seu nom i un petit dibuix identificatiu d’allò que més els hi agradava. En aquesta setmana, encapçalada per una excursió a la piscina de La Plana (Esplugues) on s’ho van passar d’allò més bé, també van poguer gaudir d’una visita als Jardins de Joan Brossa on van veure i es van fotografiar amb diverses escultures com la de Chaplins i Carmen Amaya, a més de fer un divertit taller de pintacares i experimentar amb els famosos coixins musicals.

El centre d’interés (laboratori d’artistes) tenia com a tema aquesta setmana la pintura, raó per la qual els nens i nenes han fet diversos tallers enfocats a aquesta disciplina artística com la composició  de quadres amb ingredients naturals (colacao, curry, kepchup, mostassa…), d’altres amb estampació mitjançant taps, patates, pebrots.. així com una activitat superdivertida que consistia en ballar a ritme de la música sobre un llenç gegant ple de pintura. També van poder aprendre moltes coses amb les classes d’anglès de la Núria i fer jocs amb colors i formes diferents.

Els nens també han escollit el seu nom grupal: Chaplins i Superartistes…

¿Quina disciplina els hi agradarà més? Ho veurem en les pròximes setmanes! 😉

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s