Treballem l’escultura

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

La segona setmana de casal ha estat dedicada a la escultura, i per aixó una de les activitats principals ha estat una gimcana realitzada al Parc dels ànecs on els nens i nenes havíen de trobar unes fotografies que la Clary (personatge que fa de fil conductor del centre d’interès) els havia encomanat com a tarea. A més, van gaudir jugant a jocs tradicionals com el limbo, el mocador i el tir de corda.

Durant la setmana, els petits també han realitzat altres activitats molt divertides com la configuració d’un mosaic de la cèlebre pintora mexicana Frida Kalho amb retalls de revistes, un móbil amb pals i llanes de colors i un mandala gegant mitjançant fulles, branques i flors que van agafar al parc el dia abans. El resultat va ser tan exitòs que tots els grups ens van felicitar!!!

La setmana va acabar a una excursió de tot el dia al Poble Espanyol on els nens van fer un recorregut per diversos espais on van conéixer de prop com treballen els mestres artesans: visita per les botigues, entrada al museo i al convent, jocs de pilota i d’aigua… inclòs van poder fer les seves pròpies pulseres de llana com si fossin autèntics artesans!

Durants les estonetes lliures tots han anat passat pel Photocall de l’entrada on s’han pogut retratar com si fossin autèntics quadres de Les Menines i la Mona Lisa! 😉

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s