Els MITJANS hem descobert que… la PI és una noia!

La setmana passada vàrem fer moltíssimes coses!

Primer vàrem acabar les obres de teatre que havíem començat la setmana anterior, tenim molta traça i van sortir uns curts molt originals.

Al dia següent sorpresa! En Pi ens va donar una poció verda, era molt misteriosa ja que no ens va deixar més pistes del que era.

D’altra banda, en James Cameron va aplaudir les nostres obres i ens va proposar investigar una mica més sobre el món del cinema, així que ens vam posar fer doblatge pel·lícules, a fer d’especialistes en escenes d’acció i sessions de caracterització de personatges, tot transformant-nos en figurants en una peli de zombies. Quina por!

L’escola del consum ens va venir a  fer una activitat per tal que reflexionéssim sobre el consum i la importància del temps.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

L’endemà va ser el dia de demostrar les nostres habilitats com a constructors! Mentre uns aixecaven autèntiques obres mestres amb el taller de Kapla uns altres vàrem construir un súper robot gegant amb material reciclat. Som els millors!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

I el dia de piscina… sorpresa! En Pi ens va trucar per telèfon! És una noia i resulta que només vol ensenyar-nos que la ciència també pot ser divertida com l’art. Així que ens va enviar unes activitats per fer-les a l’excursió de divendres.

 

El divendres excursió al parc Cervantes, realment maco i el tenim ben a prop! Allà vàrem estar jugant i explorant el parc i després les activitats de la Pi: pintar amb un pèndol, fer una massa màgica que es fa sòlida quan fas pressió i líquida quan la deixes lliure o experimentació amb el tacte, entre d’altres.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Què ens esperarà la pròxima setmana? Misteri i emoció!

Deixa un comentari