Primera setmana Menuts

Durant aquesta primera setmana, el grup dels més petits del casal han estat fent una descoberta del centre d’interés d’aquest any.

El primer día de casal vam fer presentacions i diferents tipus de jocs perquè es coneixesin millor entre ells.

El segon día de casal, les monitores ens vam explicar el centre d’interés, “BAGILLETA”(Barcelona-Girona-Lleida-Tarragona), el nostre tracta d’un personatge que es diu “Rodamons” que ha viatjat per tot el món i li queda per visitar Catalunya…Durant el dimarts al nostre grup li va aparèixer una capsa màgica amb una carta de Rodamons i un mapa de Catalunya, a la carta els hi demanaba ajuda per conseguir unes peces per completar el mapa…Però no va ser l’únic que va passar, també vam decidir un nom de grup i ens vam voler dir com el nostre personatje…RODAMONS!!! També ens vam fer uns cartells amb un dibuix i el nom de cadascú del grup per penjar-les a les cadires de la nostra classe.

Dimecres només arribar al casal vam voler fer una ullada a la capsa, i a que no sabeu que?N’hi había una altre carta del Rodamons!!!En la que ens explicaba que el proper día aniríem a un parc i li habíem d’ajudar a trobar la primera peça del mapa. També va fer una bandera i un mural amb el nom del grup.

pf_1498751509

Dijous vam marxar d’excursió al Parc de’n Pegasso, per anar fins allà vam agafar el metro i ens ho vam passar pipa durant el camí cantant amb les monitores!!

pf_1498752243

 

A l’ arribar al parc vam esmorçar i després durant una estona vam tenir temps lliure.

 

pf_1498754001.jpg

Al cap d’una estona vam començar a fer una descoberta pel parc i a que no sabeu qué?Ens vam trobar una pista de’n Rodamons, era per poder trobar la peça de Barcelona pel mapa que tenim a classe…Després de buscar varies pistes y superar unes cuantes proves, els nostres menuts van trobar la PEÇA!! 

 

pf_1498754974.jpg

I per últim Divendres anirem a la piscina, esteu molt atents demà a la tarda al bloc si voleu sabes com ens ho vam passar!!

Petons Famílies!!

Fins aviat 🙂

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s