3ra Setmana dels Rodamóns!

La setmana passada vam rebre una carta d’en Rodamón. En la carta ens explicava tot el que ell feia i ens felicitava per lo bé que ens havíem portat a la platja i lo be que ho fem al casal. Com a premi ens va proposar fer un taller de cuina. Havíem de fer un pinxo de fruita. Aquí teniu unes quantes fotos de lo bé que ho vam passar fent el pinxo i menjant-nos-el.

 

També ens va explicar que dijous aniríem al Cosmocaixa. Allà vam poder veure el bosc inundat, els animals, els diferents jocs de ciència i finalment vam poder gaudir d’un espectacle matemàtic. Tot i que vam tornar al casal molt cansats per què havíem caminat molt ens ho vam passar molt bé!

 

Finalment ens deia que el divendres ens tenia preparada una gimcana al parc dels Ànecs i trobaríem una altra peça pel mapa.

Divendres vam fer tal i com ens havia dit en Rodamón, una gimcana al parc. Ens va preparar diferents proves per tal de poder aconseguir la peça del mapa. Primer de tot vam haver de cantar una cançó i ballar una mica. Com que teníem una mica de gana vam esmorzar per agafar forces i acabar amb la gimcana. Després vam jugar al joc del “Ratón que te pilla el gato” i al joc de les estàtues. Finalment vam trobar una carta amb un mapa on ens explicava on podíem trobar la peça del mapa. I…vam trobar la peça de Lleida a dalt del turonet. Moltes gràcies Rodamón ens ho vam passar molt bé a la gimcana que ens vas preparar! Aquí us deixem algunes fotos de la gimcana.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s