PATUFET, ON ETS…? ELS MENUTS CONTINUEN BUSCANT-LO

Hola famílies de LES COLS i ELS BOTIGUERS!! Cada vegada estem més a prop de trobar el meu fill en Patufet…

Dilluns em vaig apropar a veure els vostres fills i filles per veure si tenien noves notícies d’ell i em van dir que els hi havia enviat una carta que els deia que es trobava a l’antiga Tarraco i entre tots van descobrir que era a Tarragona.

Per saber una mica més d’aquesta antiga ciutat van veure uns vídeos on van conèixer el Cèsar, el cap dels romans, i van saber com era la vida a Tarraco, com

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

També s’ho van passar d’allò més bé pintant pedretes, mirant contes, fent construccions amb material reciclat i tocant instruments com uns autèntics músics.

I per acabar el dia, una bona passada per aigua, jugant amb els vaporitzadors i amb la mànega.

Dimecres van gaudir d’un dia asolejat de piscina jugant i esquitxant amb l’aigua i després de tanta gresca van poder descansar una mica veient la pel·lícula de Los Croods, uns personatges prehistòrics d’allò més divertits.

Dijous van rebre una visita inesperada, en Toga, un home prehistòric que caminava d’una manera una mica estranya i sense sabates!!!

Amb ell van veure uns vídeos de com vivien els prehistòrics, com decoraven les seves parets i van jugar amb ell. Però aneu amb compte, potser us hipnotitza i us converteix en gallina o en T-rex…

Després, les cols i els botiguers van estar pintant les seves parets amb el banyador posat i preparats per passar per la mànega i jugar amb els vaporitzadors.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

Divendres d’excursió a les mines prehistòriques de Gavà, es van convertir en arqueòlegs endinsant-se per les mines, amb casc de seguretat, és clar! Allà van poder veure les eines que utilitzaven a la prehistòria i observar la variscita, un mineral que extreien per fer joies. A més, van veure restes d’animals i les cases on vivien. Però molt important!! Els vostres fills i filles van trobar la barretina d’en Patufet.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s