Tercera setmana Menuts Gras i Soler

Aquesta setmana els menuts Mcnuggets, gràcies a unes fotografies del Steve Mcnugget, ens hem endinsat en el continent Asiàtic.

Vam començar la setmana amb un taller molt bonic on havíem de fer fanalets de diferents colors i seguidament, després d’esmorzar vam pujar a la classe on hi havia un mural molt gran on passava ‘Grup de Menuts’ en lletres xineses, on nosaltres ens vam inventar un munt de lletres xines molt originals. L’endemà vam fer molts jocs en grup abans d’esmorzar i després vam fer experimentació amb espaguetis… els espaguetis eren roses i blaus!! Ens va agradar molt trepitjar-los i agafar-los. El dimecres els monitors i monitores ens tenien preparada una activitat molt xinesa on vam fer sushi amb llaminadures, estava molt bo, encara que no ens ho vam poder menjar fins a la tarda. Va arribar Dijous, la piscina on anem sempre s’estava arreglant i vam anar a la piscina del gimnàs La Plana. En arribar a la classe amb dibuixar el nostre dia a la piscina, on vam fer uns dibuixos molt bonics. L’últim dia de la setmana, divendres vam anar al Cosmo caixa, on vam fer una volta per tota l’exposició d’allà, vam veure molts peixos impressionants, vam entrar a la sala de miralls on ens ho vam passar molt bé, després de donar una volta vam anar a una saleta on hi havia una senyora molt misteriosa, que ens va explicar molts contes i va fer màgia… De fet, nosaltres vam poder representar un conte en llengua de signes gràcies a ella!! En tornar vam provar al passadís fotografies del continent asiàtic del Steve Mcnugget on vam veure la muralla xina, sushi, temple xinès i altres.

IMG-20190713-WA0018IMG-20190713-WA0020IMG-20190713-WA0019IMG-20190713-WA0021IMG-20190713-WA0014IMG-20190713-WA0016IMG-20190713-WA0017

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s