Tercera setmana Petits Gras i Soler

Hola de nou, aventurers!

 
Ja tornem a ser aquí per explicar-vos tot el què hem fet aquesta setmana… Aquesta ha sigut especialment moguda: hem viatjat molt!!!
 
Dilluns vam rebre una carta de la Jane Fox que deia que marxava cap a Amèrica, on hi tenia molts amics de diferents cultures. Vam començar coneixent la civilització maia i, aprofitant que va ser un dia plujós, vam pintar unes màscares maies moooolt boniques! També vam aprofitar per jugar al pati cada cop que sortia un raig de sol i per jugar al “bote bote”, que ja s’ha convertit en el nostre joc preferit del Casal d’estiu…
Dimarts la Jane ens va explicar que continuava viatjant cap al nord i ara es trobava amb els indis i els cowboys americans. Ens va deixar unes estrelles per convertir-nos en sheriffs i vam fer un joc de punteria per llençar fletxes com els indis. Això sí, no us preocupeu que nosaltres no llançàvem fletxes, llançàvem bastonets amb pintura! I així podíem saber qui s’apropava més al centre de la diana.
Dimecres la Jane va continuar viatjant cap al nord. Cada cop més i més fins que va arribar a… Alaska!!! Sí, sí, a Alaska. Allà hi fa molt de fred, tant, que ens va arribar la seva carta totalment congelada!!! La vam haber de deixar tot el matí al sol per què es descongelés i poder-la llegir. Després vam poder fer una carrera de relleus en què havíem de salvar uns peixets de colors. El seu mar estava ple de brossa així que ho havíem de netejar tot sense treure els peixos de l’aigua… Una mica difícil perquè els peixos es quedaven enganxats a les canyes de pescar… Però va ser molt divertit!!!
També vam descobrir que la bandera d’Alaska és l’Orsa Major, i la vam representar en 3D amb espaguetis i plastelina.
Com cada dijous, va ser dia de piscina. La piscina petita estava tancada per reparacions així que vam entrar tots els Unicornios i els Futbolcocos a la rampa de la piscina gran. En tornar de la piscina ens vam relaxar pintant mandales.
I per fi va arribar divendres!!! Dia d’excursió, dia de Cosmocaixa! Vam arribar al museu, vam esmorzar i vam tenir una mica d’estona per visitar la part dels miralls. Voliem posar-nos en situació perquè la nostra activitat també seria sobre miralls. El recorregut va ser molt i molt guai, ens vam veure de diferents tamanys i formes, però, sobretot, ens vam veure repetits! Més tard vam entrar a l’activitat. Vam aprendre molt jugant amb miralls: vam veure que, posant dos miralls, sembla que es creï un túnel, ens vam posar unes ulleres i vam fer tres proves amb un company i vam intentar tocar una granota que realment no era on semblava!!! Després encara vam tenir temps de visitar part del museu abans de pujar a l’autocar que ens portaria cap a l’escola. En arribar, teniem una altra carta de la Jane: ara se n’anava cap a l’Àfrica! Així que nosaltres també posem rumb a les meravelloses terres africanes, a veure què descobrim la setmana vinent!
Bé, això és tot! Tindreu notícies nostres molt aviat!
 
Bon viatge!!!descarga (1)descarga (2)descarga (3)descarga (4)descarga (5)descarga (6)WhatsApp Image 2019-07-13 at 19.53.41 (3)WhatsApp Image 2019-07-15 at 20.01.40WhatsApp Image 2019-07-13 at 19.53.44 (1)WhatsApp Image 2019-07-13 at 19.53.40WhatsApp Image 2019-07-13 at 19.53.43WhatsApp Image 2019-07-13 at 19.53.40 (1)WhatsApp Image 2019-07-13 at 19.53.43 (3)WhatsApp Image 2019-07-13 at 19.53.39WhatsApp Image 2019-07-13 at 19.53.42 (1)fotoefectos.com__final_4373166463970079841_WhatsApp Image 2019-07-13 at 19.53.41descarga

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s